A study of the effect of adding oregano and rose maui rose powders on meat pigments and protein oxidation indicatores of cold-preserved beef luncheon
|
بحث مجلة |
International Academic Journal of Nutrition & Food Sciences |
2023 |
 |
|
|
|
|
Study of physical, sensory and bacteriological properties of cold-preserved luncheon beef meat containing powder of oregano and maui rose
|
بحث مجلة |
Texas Journal of Agriculture and Biological Sciences |
2023 |
 |
|
|
|
|
STUDYING THE ANTIOXIDANT ACTIVITY OF OREGANO AND MAUI ROSE POWDERS AND THEIR EFFECT ON LIPID OXIDATION INDICATORES OF COLD-PRESERVED BEEF LUNCHEON
|
بحث مجلة |
British Journal of Global Ecology and Sustainable Development |
2023 |
 |
|
|
|
|
Effect of lactic acid bacteria in improving microbial properties of fermented sausage under refrigeration storage 2022 .56 Determination of the antioxidant susceptibility of
|
بحث مجلة |
Iranian Journal of Ichthyology |
2022 |
 |
|
|
 |
|
Preparing edible coats from chitosan reinforced with antioxidants extracted from plant residues and their use in bio-packaging for some fish products.
|
بحث مجلة |
Annals of Forest Research |
2022 |
|
|
|
 |
|
Determination of the antioxidant susceptibility of alcoholic and aqueous extracts of some plant residues (Peel and leaves).
|
بحث مجلة |
NeuroQuantology |
2022 |
|
|
|
 |
|
تاثير اضافة البيتاكلوكان المسنخلص من خميرة الخبز ونخالة الشعير ودراسة فعاليته كمضاد اكسدة لتحسين قابلية حفظ اقراص السمك المصنعة
|
بحث مجلة |
المجلة العراقية للاستزراع المائي |
2022 |
|
|
|
|
|
Myofibrillars and Sarcoplasmic Proteins Separated The Effect of Different Preservation and Cooking Methods on Functional Characteristics of From Common Carp and Silver Carp Prof.
|
بحث مجلة |
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science |
2021 |
 |
|
|
 |
|
Myofibrillars and Sarcoplasmic Proteins Separated The Effect of Different Preservation and Cooking Methods on Functional Characteristics of From Common Carp and Silver Carp Prof.
|
بحث مجلة |
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science |
2021 |
 |
|
|
 |
|
Studying Chemical Composition of Myofibril and Sarcoplasmic Proteins Separated From Different Types of Meats
|
بحث مجلة |
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science |
2021 |
 |
|
|
 |
|
Studying Chemical Composition of Myofibril and Sarcoplasmic Proteins Separated From Different Types of Meats
|
بحث مجلة |
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science |
2021 |
 |
|
|
 |
|
تاثير اضافة البيتاكلوكان المسنخلص من خميرة الخبز ونخالة الشعير الاسمر في تثبيط الاعداد الميكروبية لاقراص السمك المحفوظة بالتبريد
|
بحث مجلة |
المجلة العراقية للاستزراع المائي |
2021 |
|
|
|
|
|
The use of electrophoresis technique to isolation of myofibrillars proteins from common and silver carp treated with different preservation and cooking methods
|
بحث مجلة |
EurAsian Journal of BioSciences |
2020 |
 |
|
|
 |
|
THE USE OF ELECTROPHORESIS TECHNIQUE TO ISOLATION OF SARCOPLASMIC PROTEINS FROM COMMON AND SILVER CARP TREATED WITH DIFFERENT PRESERVATION AND COOKING METHODS
|
بحث مجلة |
EurAsian Journal of BioSciences |
2020 |
 |
|
|
 |
|
Effect of Different Level of β-glucan extracted from Baker's Yeast Saccharomyces cerevisiae and Barley Bran in the Physicochemical Properties of Fish Patties at Cooling Storage Periods
|
بحث مجلة |
Basrah Journal of Agricultural Sciences |
2019 |
|
|
|
|
|
Determination chemical content with some physical propertie- and meat pigment (myoglobin,metamyoglobin and oxmyoglobin) in different parts of slaughtered
|
بحث مجلة |
Basrah Journal of Agricultural Sciences |
2019 |
|
|
|
|
|
Comparison between protein and amino acids of mushroom Agarieus bispours with some kinds of meat and meat’s products
|
بحث مجلة |
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science |
2019 |
|
|
|
|
|
تكنولوجيا وكيمياء الدهــون
|
كتاب |
الاطروحة |
2019 |
|
|
|
|
|
استعمال بيض قشور المائدة في ازالة صبغة المثيل البرتقالي
|
بحث مجلة |
مجلة الكوفة للعلوم الزراعية |
2018 |
|
|
|
|
|
تأثير بعض العوامل البيئية علـى بكتريا Vibrio choleraeو Vibrio fluvialis المعزولة من الأسماك المتداولة في الاسواق المحلية لمدينتي البصرة والناصرية
|
بحث مجلة |
مجلة ديالى للعلوم الزراعية |
2017 |
|
 |
|
|
|
تقدير الاحماض الدهنية والمركبات الفعاله في زيوت بعض بذور العائلة الخيمية (المعدنوس والكرفس والكزبرة والشبنت) التجارية والمختبرية
|
بحث مجلة |
مجلة الكوفة للعلوم الزراعية |
2017 |
|
|
|
|
|
استعمال قشور بيض المائدة في ازالة صبغة المثيلين البرتقالي
|
بحث مجلة |
مجلة الكوفة للعلوم الزراعية |
2017 |
|
|
|
|
|
استخلاص الزيوت من الاسماك ومخلفاتها ودراسة خصائصها الفيزيائية نقاط الغليان والوميض والتدخين والاحتراق
|
بحث مجلة |
مجلة الزراعة العراقية البحثية |
2017 |
|
|
|
|
|
تقدير الاحماض الدهنية والمركبات الفعالة في زيوت بعض بذور العائلة الخيمية (المعدنوس والكرفس والكزبرة والشبنت) التجارية والمختبرية
|
بحث مجلة |
مجلة الكوفة للعلوم الزراعية |
2017 |
|
|
|
|
|
Article Effect Of Using Different Concentration Of Locally Isolation Bifidobacterium bifidum Metabolites Products in Biopreservation For Meat Patties
|
بحث مجلة |
مجلة ذي قار للعلوم الزراعية |
2017 |
|
|
|
|
|
Effect of Age and Periods of Rigor Mortis on Quality of Sarcoplasmic Proteins Separation from Meat’s Protein by Using Electrophoresis Technique
|
بحث مجلة |
Journal of Biology, Agriculture and Healthcare |
2017 |
 |
|
|
|
|
Effect of Age and Periods of Rigor Mortis on Quality of Sarcoplasmic Proteins Separation From Meat’s Protein By Using Electrophoresis Technique
|
بحث مجلة |
Journal of Biology, Agriculture and Healthcar |
2016 |
|
|
|
|
|
تقدير الاحماض الدهنية الكلية والمشبعة في زيوت الاسماك ومخلفاتها
|
بحث مجلة |
Basrah Journal of Veterinary Research |
2016 |
|
|
|
|
|
استخلاص الزيوت من الاسماك ومخلفاتها ودراسة صفاتها الكيميبائية 7 - ثابت ريكوت و بولنسكي و قيمة الهيدروكسيل
|
بحث مؤتمر |
مجلة الفرات للعلوم الزراعية الموتمر العلمي الثالث |
2016 |
|
|
|
|
|
عـزل وتشخيص بكتيريا Vibrio fluvialis من اسماك الكارب والشانك في مدينة الناصرية ودراسة مدى حساسيتها لمضادي Ciprofloxacin و Amoxycillin
|
بحث مجلة |
مجلة جامعة ذي قار |
2015 |
|
|
|
|
|
استخلاص زيوت الاسماك واستعمالها في بعض الانظمة الـصيدلانـية
|
بحث مجلة |
المجلة العراقية لبحوث السوق وحماية المستهلك |
2015 |
|
|
|
|
|
استخدام تقنية الـ (Real time PCR) للكشف الجزيئي لجينات hlyA و vfhly في بكتيريا Vibrio cholerae و Vibrio fluvialis المعزولة من الأسماك
|
بحث مجلة |
مجلة جامعة ذي قار للبحوث الزراعية |
2015 |
|
|
|
|
|
Determanation of Unsaturated Fatty Acids Monethenoic from Fish Olis
|
بحث مجلة |
مجلة البصرة للعلوم الزراعية |
2015 |
|
|
|
|
|
تقدير الاحماض الدهنية غيرالمشبعة الاحادية الاصرة المزدوجة في زيوت الاسماك ومخلفاتها
|
بحث مجلة |
مجلة البصرة للعلوم الزراعية |
2013 |
|
|
|
|
|
determination of Caffeine and Trace Minerals Contents in Soft and Energy Drinks Available in Basrah Markets ل
|
بحث مجلة |
Pakistan Journal nutrition |
2012 |
 |
|
|
|
|
مقارنة المحتوى الكيميائي لفطر المشروم Agarieus bispours مع بعض أنواع اللحوم و المنتجات الحيوانية
|
بحث مجلة |
مجلة ميسان للدراسات الاكاديمية |
2012 |
|
 |
|
|
|
مقارنة المحتوى الكيميائي لفطر المشروم Agarieus bispours مع بعض أنواع اللحوم و المنتجات الحيوانية
|
بحث مجلة |
مجلة ميسان للدراسات الاكاديمية |
2012 |
|
 |
|
|
|
تأثير السلق والتغليف على محتوى فيتامين C في الباقلاء الخضراء واللوبياء الخــــــــــضراء المجمدة لفترات مختلفة
|
بحث مجلة |
مجلة الكوفة للعلوم الزراعية |
2012 |
|
 |
|
|
|
تأثير السلق والتغليف على محتوى فيتامين C في الباقلاء الخضراء واللوبياء الخــــــــــضراء المجمدة لفترات مختلفة
|
بحث مجلة |
مجلة الكوفة للعلوم الزراعية |
2012 |
|
 |
|
|
|
تأثير السلق والتغليف على محتوى فيتامين C في الباقلاء الخضراء واللوبياء الخــــــــــضراء المجمدة لفترات مختلفة
|
بحث مجلة |
مجلة الكوفة للعلوم الزراعية |
2012 |
|
 |
|
|
|
دراسة الصفات النوعية لزيوت الثوم وزهرة الشمس والزيتون وتأثير الحفظ بالتبريد في خواصها الكيميائية
|
بحث مجلة |
مجلة جامعة كربلاء العلمية |
2012 |
|
 |
|
|
|
Extraction of oil from fish and their by-products and studying their chemical properties - Iodine Number
|
بحث مجلة |
جامعة كربلاء المؤتمر العلمي الثاني |
2012 |
|
|
|
|
|
Extraction Of Oil From Fish and Their By-products and Studying Their Chemical Properties Thiobarbituric acid Value
|
بحث مجلة |
مجلة البصرة للعلوم الزراعية |
2012 |
|
|
|
|
|
Oil Extraction From Fish and Use it in Artificial Systems
|
بحث مؤتمر |
جامعة كربلاء المؤتمر العلمي الاول |
2012 |
|
|
|
|
|
دراسة التركيب الكيميائي لبعض الاسماك المجمدة
|
بحث مجلة |
مجلة البصرة للعلوم الزراعية |
2012 |
|
|
|
|
|
Saponification Number and Unsaponifiable Matter for some fishes and Their By-products
|
بحث مجلة |
مجلة البصرة للعلوم الزراعية |
2012 |
|
|
|
|
|
Studying effect of Salting and Drying on quality Properties for powder of flesh and by-products of shrimp Metapenaeus affinis
|
بحث مؤتمر |
مجلة جامعة كربلاء العلمية |
2012 |
|
|
|
|
|
مقارنة التركيب الكيميائي لفطر المشروم Agarieus bispours مع بعض انواع اللحوم والمنتجات الحيوانية
|
بحث مجلة |
مجلة ميسان للدراسات الاكاديمية المجلد (11) العدد (21) |
2012 |
|
 |
|
|
|
تأثير السلق والتغليف على محتوى فيتامين C في الباقلاء الخضراء واللوبياء الخضراء المجمدة لفترات مختلفة
|
بحث مجلة |
مجلة الكوفة للعلوم الزراعية |
2012 |
|
|
|
|
|
Stady Sensory properties of Oil Extraction From Fish
|
بحث مؤتمر |
مجلة الكوفة للعلوم الزراعية |
2011 |
|
|
|
|
|
Oil Extraction From Fish and Use it in Food Systems
|
بحث مجلة |
مجلة البصرة للعلوم الزراعية |
2008 |
|
|
|
|
|
استخلاص الزيوت من الأسماك ومخلفاتها ودراسة صفاتها الكيميائية والفيزيائية واستخدامها في الأنظمة الغذائية والصنــاعية والدوائية
|
اطروحة |
جامعة البصرة - كلية الزراعة - قسم علوم الاغذية |
2007 |
|
|
|
|
|