الاسم : الاء محمد سدخان

العنوان : مدرس

الكلية : الزراعة

القسم : علوم الأغذية

البريد الالكتروني : alaa.sadkhan@uobasrah.edu.iq

ALAA MOHAMMED SADKHAN

الاوراق البحثية

عنوان البحث النوع الناشر السنة عالمي مفرد ثومبسون رويتر
(كلارفيت)
سكوبس تحميل
The Inhibitory Effect of Prosopis juliflora Pods Protein Hydrolysate on Polyphenol Oxidase and Browning of Apple Slices with Refrigerated Storage Stability بحث مجلة Journal of Food Science and Technology (Iran) 2024 download
Modern technologies used in detecting adulteration of meat and its products (review) بحث مجلة Damascus University Journal of Agricultural Sciences 2024 download
Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from Moringa oleifera leaves for beef patties preservation: Antioxidant and inhibitory activities, half-life, and sensory attributes بحث مجلة Food Science & Nutrition 2024 download
A Study of the Physical, Chemical, and Biologically Active Properties of Avocado Pulp (Persea americana), and Its Use in the Preparation of Some Functional Dairy Products بحث مجلة Basrah Journal of Agricultural Sciences 2024 download
Valorization of Melissa Pomegranate Peels and Seeds Waste to Obtain Extracts for Increasing the Shelf‑Life of Chicken Patties During Cold Storage بحث مجلة Waste and Biomass Valorization 2024 download
Cultured meat and its nutritional, health and environmental effects between acceptance and rejection (A review) مقالة Humanities & Natural Sciences Journal 2023 download
The Possibility of Benefiting from Date Seed Powder in The Manufacture of Chocolate Spread and Studying Its Quality Characteristics بحث مجلة Euphrates Journal of Agricultural Science 2023 download
استخلاص المركبات الفعالة لساق نبات الصبار ودراسة خواصه المضادة للاكسدة و الاحياء المجهرية بحث مؤتمر The 4th International Conference of Sustainable Development and its Inquiry in the Middle East 2021 download
Nutritional and Industrial Value of Turkey Meat "Meleagris Gallopavo": Review مقالة Al-Qadisiyah Journal For Agriculture Sciences (QJAS) 2021 download
Chemical Indicators of Ostrich Struthio camelus Linnaeus, 1758 Meat Burger Prepared by Adding Different Fat Levels During Frozen Storage بحث مجلة Basrah Journal of Agricultural Sciences 2019 download
The study of chemical content and physicochemical properties of ostrich (Struthio camelus) fat (local) بحث مؤتمر International Conference on Agricultural Sciences 2019 download
تحضير مستخلصات الامينات الحيوية من اللحم البقري ودراسة تاثير المعاملة الحرارية عليها بحث مجلة المؤتمر العلمي الدولي السنوي الاول لجامعة التقنية الجنوبية 2016 download
تاثير درجة الحرارة والرقم الهيدروجيني في بعض الامينات الحيوية في اللحم البقري بحث مجلة مركز بحوث السوق وحماية المستهلك 2015 download
تاثير كلوريد الصوديوم في بعض الامينات الحيوية في اللحم البقري بحث مجلة مجلة البصرة للعلوم الزراعية 2014 download