title : Lecturer
College : Agriculture
Department : Nutrition Sciences
Email : faleeha.hussein@uobasrah.edu.iq
Google Scholar: | https://scholar.google.com/citations?hl=ar&user=yHGKenEAAAAJ&scilu=&scisig=AMD79ooAAAAAXNV3Bo8is8MKt... |
---|---|
Research Gate : | https://www.researchgate.net/profile/Faleeha-Hussein?ev=hdr_xprf |
Web of Science : | https://www.webofscience.com/wos/author/record/AIA-2143-2022 |
Scopus : | لا يوجد رابط |
ORCID : | https://orcid.org/0000-0002-4774-3827 |
Title of Search | Type | Publisher | year | Global | Single | Thompson Reuters (Clarivate) th> | Scopes | Download |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
The Inhibitory Effect of Prosopis juliflora Pods Protein Hydrolysate on Polyphenol Oxidase and Browning of Apple Slices with Refrigerated Storage Stabili | Journal | Journal of Food Science and Technology (Iran) | 2024 | ![]() |
![]() |
![]() |
||
THE NUTRITIONAL VALUE OF GERMINATED SORGHUM | Article | Humanities & Natural Sciences Journa | 2024 | ![]() |
![]() |
|||
Collagen, its composition, sources, nutritional and health value, and its applications in food | Article | المجلة العربية للعلوم الزراعية، المؤسسة العربية للتربية والعلوم والاداب ، مصر | 2024 | ![]() |
![]() |
|||
comparative study of the effect of soaking and heat treatment on cooking period Faba bean | Conference | المؤتمر الدولي الخامس لعلوم وتكنولوجيا الاغذية | 2024 | ![]() |
![]() |
|||
NUTRITIONAL VALUE AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF ALGAE PROTEINS | Journal | Humanities Sciences Journal & Natural | 2023 | ![]() |
![]() |
|||
Evaluation of Physicochemical, Sensorial and Microbiological Attributes of Fermented Camel Sausages | Journal | Faleeha Hasan Hussein/ Iranian journal Chem.Chem. Engenering | 2019 | ![]() |
![]() |
![]() |
||
Physicochemical Properties and Sensory Evaluation of Reduced Fat Fermented Functional Beef Sausage | Journal | APPLIED FOOD BIOTECHNOLOGY, 2017, 4 (2):93-102 | 2017 | ![]() |
![]() |
![]() |
||
The Antioxidant and Antimicrobial of Syrian Sumac (Rhus coriaria) Fruit Extracts | Journal | Journal of Natural Sciences Research | 2014 | ![]() |
![]() |
|||
الفعالية المضادة للأكسدة والفعالية التثبيطية للمستخلص الفينولي للعلك المر Boswellia carteriiضد بعض البكتريا المرضية | Journal | مجلة الكوفة للعلوم الزراعية عدد خاص 2013 4محور علوم الأغذية ( )171 | 2013 |
![]() |
||||
الصفات النوعية لبعض المشروبات الغازية المحلية والمستوردة ( الكويتية) في اسواق مدينة البصرة | Journal | مجلة البصرة للعلوم الزراعية | 2012 |
![]() |
||||
دراسة المكونات الكيميائية والتأثيز التثبيطي للمستخلض المائي والكحولي لمسحوق بذور نبات الحلبة على بعض البكتزيا الموجبة والسالبة لظبغة كزام | Journal | جامعة كزبلاء //المؤتمز العلمي الثاني لكلية الزراعة 2012 | 2012 |
![]() |
||||
دراسة تركيز عنصر الرصاص والتلوث الميكروبي لعضلات واعضاء الابقار والاغنام المستهلكة في مناطق البصرة | Journal | مجلة البصرة للابحاث البيطرية | 2011 |
![]() |